Lotte Veraart

Elise Van Loon

Leen Van Ham

An Cornelissen

Noella Nadai

EEN MENS, GEEN NUMMER

Bij apotheek Veraart te Kalmthout bent u geen nummer, maar wordt u behandeld als mens. Uw specifieke vragen en behoeften worden persoonlijk benaderd.

Apotheek Veraart is heel laagdrempelig. Iedereen stapt binnen en alle vragen over gezondheid krijgen een up-to-date antwoord aangezien het apotheekteam constant bijschoolt.

Apotheek Veraart staat voor een goede en uitgebreide dienstverlening waar de patiënt centraal staat zodat professioneel advies op maat kan gegeven worden.

Het apotheekteam werkt aan uw gezondheid door deze te optimaliseren. Hiervoor maken ze gebruik van kennis en ervaring, maar stellen ook medicatieschema’s op, geven graag een woordje uitleg extra en begeleiden de patiënten naar een betere gezondheid.

De persoonlijke band met de patiënten is essentieel zodat iedereen met al zijn problemen of vragen terecht kan in de apotheek. ‘Een mens en geen nummer’ is een visie die het hele team van Apotheek Veraart met passie uitdraagt.

APOTHEKER LOTTE VERAART

Apotheker-Titularis Lotte Veraart is afkomstig uit Kalmthout. Ze vindt het een eer om haar geboortedorp te kunnen wonen en werken.

Ze is afgestudeerd in KU Leuven als apotheker in juni 2006. Na verschillende ervaringen in andere apotheken, werd ze vanaf januari 2013 titularis-eigenaar bij apotheek Franck.

De apotheek draagt nu haar naam. Lotte en haar team doen er alles aan om hun visie ‘Geen nummer, maar een mens’ voor u waar te maken. Vraag hen steeds om advies. Zij staan u met hun vriendelijkheid en vakkennis bij.