Voedingssupplementen

Voedings supplementen

Optimale Gezondheid met Voedingssupplementen

Het kennen van een uitgebalanceerde voeding en de juiste hoeveelheden voedingsstoffen tot u nemen elke dag opnieuw, is soms een moeilijkere taak. In functie van uw leefpatroon zou het kunnen dat er tekorten van stoffen ontstaan die voor uw lichaam noodzakelijk zijn.

Voedingssupplementen dragen bij tot een evenwichtige en optimale gezondheid. Natuurlijke voedingssupplementen worden heel goed door het lichaam opgenomen en garanderen een optimale werking.

Noodzakelijk advies door apotheker

In de apotheek kunnen we specifieke samenstellingen maken in functie van de specifieke noden van de patiënt. Dit kan van belang zijn indien er reeds verscheidene producten gecombineerd worden en het kan interessant zijn indien er reeds aanzienlijke budgetten vruchteloos naar afslankmiddeltjes zijn gevloeid.

Er is een ongelooflijk groot aanbod van voedingssupplementen op de markt te verkrijgen. Er moet echter gezorgd worden dat een tekort niet een teveel wordt. Dit is niet altijd een probleem, maar we mogen hier niet lichtzinnig mee omspringen.

We kunnen rustig vanuit onze zetel thuis bijna elk product bestellen en aangeleverd krijgen in een kartonnen doosje in de voor ons dikwijls belangrijke discretie. Maar het is belangrijk om direct contact met vakmensen op te nemen, waarbij deze verplicht zijn onmiddellijk verantwoordelijkheid te nemen voor hun advies.

Apotheek Veraart in Kalmthout staat u met raad en daad bij en bekijkt met u samen welke supplementen voor uw specifieke behoefte waardevol is. Vraag ons daarom vrijblijvend om advies.

Ontdek de voedingssupplementen van onze kwaliteitsmerken:

BRAXBURG

Onze Braxburgproducten is een eigen lijn ontstaan uit de nood om prijs-kwaliteit producten te kunnen aanbieden. In samenwerking met erkende labo’s hebben we deze ontwikkeld.

  1. Braxburg Glucosamine: Braxburg Glucosamine bevat 750 mg glucosaminesulfaat en 600 mg chondroïtinesulfaat.
  2. Braxburg Rode rijst: Rode gist rijst draagt bij tot een gezonde cholesterol en beheersing van uw cholesterol.
  3. Braxburg vit D: De zonnevitamine voor het hele gezin, het hele jaar door. Het draagt bij tot de vorming en het behoud van sterke botten en gezonde tanden, een gezonde spierfunctie, tot een normale werking van onze natuurlijke weerstand en tot een normale opname en gebruik van calcium en fosfor.
  4. Braxburg Gember: Draagt bij tot een gezonde vertering in de maag.
  5. Braxburg Mg: Extra magnesium voor uw spieren.
  6. Braxburg Relax: Een topformule voor drukke mensen. Een zeer volledige, vernieuwende formule voor stressmomenten en bij grote, geestelijke inspanning.
  7. Braxburg Day: Relax met natuurlijke, actieve stoffen. Het werkt ontspannend en rustgevend en is een steun tijdens drukke momenten.
  8. Braxburg Night: Slaap zacht. Braxburg Night is een ideaal plantenextract met een logische samenstelling voor een goede en gezonde nachtrust.
  9. Braxburg Thijmsiroop: Maakt de geïrriteerde keel vrij en kalmeert heesheid van korte duur. Verzachtend voor de keel, bevat geen suiker en verenigt de weldadige effecten van tijm en wilde tijm.
  10. Braxburg Multivitamine: Bevat veel vitamines, mineralen en aminozuren: 30 in totaal. Helpt bij kortstondige vermoeidheid, ter ondersteuning van het energiemetabolisme en ter ondersteuning van het immuunsysteem.

Wat maakt Hiddit anders?

Ontwikkeld en getest door de beste atleten, ondersteund door wetenschap en onderzoek.

Geweldige smaak, geen kunstmatige zoetstoffen en getest op verboden middelen!  Je krijgt waarvoor je betaalt, gegarandeerd!

Zuiverste ingrediënten: geen compromissen op kwaliteit!

Geproduceerd in een uiterst geavanceerde omgeving.

Natural Performance by Ellen Hoog

Endurance by Luc Van Lierde

Flexibility and Longevity by Claude Goetz